Om os

Vinformidlingen er en vinklub, hvor det primære fokus er italiensk kvalitetsvin og Champagne. Min interesse for vin startede for 12 år siden, hvor jeg blev træt af at jagte vin på tilbud i supermarkederne. Ofte stod jeg tilbage med følelsen af skuffelse, og at vinverdenen da måtte have mere at byde på end vin til halv pris! I stedet for at købe vin i tilbudsjunglen, begyndte jeg at lede efter vin, hvor producenten havde vist sit værd blandt diverse seriøse internationale vinanmeldere. Det åbnede en ny verden for mig - en verden, hvor jeg gang på gang blev positivt overrasket over, hvor lækker god vin kan være. 

 

Du vil derfor opleve, at langt det meste vin, jeg formidler, kommer fra kendte topproducenter. Deres topvine er ofte ganske dyre, men tager man deres basisvine, følger den gode kvalitet klart med, men de fås til en overkommelig pris. I min jagt på god vin blev jeg hængende i Italien, fordi jeg synes, at pris kontra kvalitet hænger rigtig godt sammen. Interessen for Champagne kom senere, da jeg synes, at det er en fantastisk drik - både til fest og til hverdag. Der er bare noget magisk over Champagne, som andet mousserende vin ikke har.

 

I dag holder Vinformidlingen til på Fortet i Dragør, hvor jeg har et lille showroom i hjertet af Fortets historiske omgivelser. Her kan man komme og snakke vin, se udvalget og købe vin. Man kan også låne et par glas og nyde en flaske vin i de skønne omgivelser med udsigt over vandet.

 

I forbindelse med min vinmail tilbyder jeg gratis levering i hele Storkøbenhavn til medlemmer af Vinformidlingen, men man er selvfølgelig altid velkommen til selv at afhente i åbningstiden eller ved forudgående aftale.

 

Et medlemskab i Vinformidlingen er gratis og kræver kun tilmelding af min vinmail. Den kan du tilmelde dig ved at klikke her. Der udkommer en vinmail ca. 2 gange om måneden, hvori jeg bl.a. tilbyder kvalitetsvin til skarpe priser. Alle er velkommne i klubben, og man kan let afmelde sig, hvis man ikke længere ønsker at modtage vinmailen.