Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

KJ Vinservice / Vinformidlingen
Gåsevænget 19

2791 Dragør

 

CVR-nummer 25320298 / SE-nummer 34865671

 

info@vinformidlingen.dk
Mobil: 2945 6698

 

Alkohol

Hos Vinformidlingen bekræfter du, at du er over 18 år, når du accepterer handelsbetingelserne. Hvis vi er i tvivl, kan vi forlange billedlegitimation for at sikre, at du overholder aldersgænsen.

 

Betaling

Hos vinformidlingen kan der betales på følgende måder :

Via mobilpay erhverv nummer 891596 KJ Vinservice eller,

Via bankoverførsel til Nykredit bank 5471 0001122268. 

Ved levering i Storkøbenhavn, kan der gå op til ca 14 dage da jeg samler ordrer og lægger en tur jævnligt.

 

Fragt

Jeg leverer gratis i Storkøbenhavn fra Greve i syd til Hørsholm i nord, til medlemmer af Vinformidlingen. For at være medlem af Vinformidlingen skal du være tilmeldt vinmailen. Er du ikke medlem, koster levering til Storkøbenhavn 50 kr. Levering til resten af Danmark kræver særaftale med Vinformidlingen. 

Vi aftaler et tidspunkt for levering. Hvis der ikke er nogen hjemme, og vinen sættes et aftalt sted, er dette på dit eget ansvar i forhold til tyveri eller skade.  

Afhentning af ordre kan ske efter aftale på SMS til mobil 29456698 eller via info@vinformidlingen.dk. 

 

Fortrydelsesret

Du har fuld fortrydelsesret i 14 dage fra dit køb (bortset fra brugte varer under brugtmomsforordningen). Ønsker du at returnere varen, skal den leveres intakt tilbage til Vinformidlingen, efter du har kontaktet os. Du kan frit bytte varen til noget andet eller få pengene retur.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. 


Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal sende en mail til info@vinformidlingen.dk. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, skal du levere varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Flasker, som kan gå itu.  
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og dette skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi. 

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret

Vinformidlingen kontrollerer alle varer inden udlevering/levering. Skulle der alligevel være en fejl eller mangel på den leverede bestilling, bør det hurtigst muligt meddeles og varen returneres. Alle returvarer skal returneres intakt. Hvis du benytter reklamationsretten, skal du selv betale for fragten eller levere varerne på Vinformidlingens adresse. Du skal inden returnering give besked på info@vinformidlingen.dk. 

Reklamationsretten gælder i 6 måneder efter dit køb.

Varer handlet under brugtmomsforordningen kan der ikke reklameres over da det er brugte genstande. De handles som beset, og returret samt reklamation ved fejl, prop og lignende bortfalder.
 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 
 
Personoplysningerne registreres hos Vinformidlingen v/Kent Jensen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på www.vinformidlingen.dk er Kent Jensen.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@vinformidlingen.dk. 

 

Forbehold

Der tages forbehold for prisfejl, mellemhandel, samt mangler og udsolgte varer på hjemmesiden. 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@vinformidlingen.dk v/Kent Jensen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.03.2024

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular